Magazine ontwerpen

Magazine ontwerp - ontwerpbureau carenza*

Wij geloven in
offline content

Want zeg nou zelf, het is toch het allerfijnst om je terug te trekken met een magazine of boek op schoot. Even weg van de drukke digitale wereld en je onder dompelen in de heerlijke wereld van print. Wij staan klaar om jouw magazine te ontwerpen!

Naast onze eigen glossies Gers! en SMAAGmag. verzorgen wij de opmaak van een groot aantal andere magazines en boeken. Hierdoor hebben wij jarenlange ervaring met het opzetten, restylen en uitgeven van gedrukt leesvoer. Inkt stroomt door onze aderen. Naast grafisch ontwerp verzorgen wij fotografie, copywriting en drukwerk. Wij blijven betrokken bij het hele traject. Start to finish.

*Alles begint met een idee. Wat vind je van het idee dat wij jouw magazine ontwerpen?

Gers! magazine

Gers! is geboren uit liefde voor de stad. En die liefde belijden wij ongegeneerd. Een écht Rotterdams magazine vol mooie verhalen en fotografie over de de mooiste rotstad die er is.

SMAAKmag.

Geen regio in Nederland die op culinair vlak zich zo snel ontwikkelt als Rotterdam-Rijnmond. De hoogste tijd om dat eens kenbaar te maken, op papier én online.

C magazine

C is het vakblad van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Samen met Logeion maken wij al jaren het magazine C.

Hier zijn we trots op

Afgelopen 5 jaar heeft DCHI mooie projecten mogen doen al deze verhalen en showcases zijn gebundeld in een zestig pagina’s tellend magazine.

Dit doen we ook

Naast het ontwerpen van huisstijlen maken wij ook
nog een hoop andere toffe grafische producten.

Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social