Drukwerk en productie

Boek 100 jaar theater Tuschinski

Van digitaal ontwerp
naar tastbaar eindproduct

Er is niks toffer dan fysiek door je uitgewerkte ideeën bladeren. Al jouw foto’s, teksten en illustraties binden wij samen tot een drukwerk in de vorm van een magazine, boekwerk, flyer of brochure. Zie jij jouw ontwerpen liever uitvergroot? Wij denken graag mee over locaties met impact.

Je kunt bij ons terecht voor de gehele productie van jouw drukwerkdroom. Wij beschikken over een breed makers netwerk. Onze Opstropers. Fotografen, tekstschrijvers en drukkers met een gedeelde passie voor creatief ontwerp. Samen zorgen wij dat jouw idee werkelijkheid wordt.

*Alles begint met een idee. Wat vind je van het idee om ons jouw drukwerk uit handen te geven? 

Gers! magazine

Gers! is geboren uit liefde voor de stad. En die liefde belijden wij ongegeneerd. Een écht Rotterdams magazine vol mooie verhalen en fotografie over de de mooiste rotstad die er is.

SMAAKmag.

Geen regio in Nederland die op culinair vlak zich zo snel ontwikkelt als Rotterdam-Rijnmond. De hoogste tijd om dat eens kenbaar te maken, op papier én online.

C magazine

C is het vakblad van Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Samen met Logeion maken wij al jaren het magazine C.

Hier zijn we trots op

100 jaar Theater Tuschinski. In samenwerking met Veenman+ hebben wij dit prachtige boek ontworpen voor het mooiste filmpaleis ter wereld.

Dit doen we ook

Naast het produceren van drukwerk verzorgen wij ook
nog een hoop andere toffe grafische diensten.

Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social