ideeën laden...
Gers! magazine rotterdam touzani
het initiatief
Gers! is geboren uit liefde voor de stad. En die liefde belijden wij ongegeneerd. Rotterdam is leuk, gedurfd en vernieuwend. Brutaal, rauw en nuchter. Ondernemend, energiek en grensverleggend.

Gers! Magazine

Gers! magazine geeft uiting aan de trots die veel Rotterdammers voelen. Het gaat vooral om de positieve vibe die we in onze stad teweeg willen brengen.

De rode draad bij Gers! magazine is positiviteit. Dit zie je terug in de vormgeving van het magazine. Door bijvoorbeeld de grote koppen, de mooie, grote beelden en de ruime opzet van tekst. En eigenlijk wordt hij elke editie weer beter. En daar zijn we best een beetje trots op! Naast het magazine presenteert Gers! magazine ook diverse online video’s. Met deze video’s willen we graag de

positieve kant van Rotterdam benadrukken. ‘Rotterdam International’ is hiervan een mooi voorbeeld. In deze video willen we laten zien hoe mooi de diversiteit van Rotterdam is. Wil je ook graag de laatste versie van Gers! magazine lezen? Je bent van harte welkom op ons kantoor om er eentje op te halen. In de tussentijd kun je alle artikelen ook lezen op gersrotterdam.nl.

kloppend hart van Rotterdam wit

Gers! magazine
Kloppend hart van Rotterdam

Soufiane Touzani voetbal magazine
Naar boven