ideeën laden...
APM Terminals Gift
Opdrachtgever
APM Terminals
Producten
Ingelijste art print & katoenen shopper
Oplage
900

Meer dan een give away

Ieder bedrijf is wel eens op zoek naar een goed cadeau voor personeel of relaties. Om waardering te laten blijken, goede resultaten te vieren of gewoon omdat men blij is met een speciale samenwerking.

Bij gebrek aan betere ideeën* wordt dit dan een bedrukte strandbal, USB-stick of fles wijn. Maar dit kan ook anders, heel anders! Bij APM Terminals hebben ze dit uitstekend begrepen. Het gaat goed bij APM Terminals, de komende jaren zal de terminal flink uitbreiden. Dit kan alleen maar dankzij de inzet van het personeel. Daarom werd dit personeel bedankt. Met een feestelijk BBQ en een cadeau dat door carenza* volledig is verzorgd.

Art-print
We hebben verschillende ontwerpen gemaakt op basis van een gezamenlijke brainstorm. Belangrijk was dat de art-print een kunstwerk op zich moest zijn, zonder dat het direct duidelijk zou zijn dat APM Terminals de afzender is. Dus geen exacte weergave van een kraan met grote logo’s. De art-print is een vrolijk, kleurrijke weergave van de haven geworden. Na de realisatie van 900 art-prints en shopper-tassen, zijn we gestart met de personalisatie. Op iedere ingelijste kunstwerk plaatsen wij op de achterzijde een persoonlijke boodschap, gekoppeld aan het label dat aan de tas was gemonteerd.

Iets voor jou?
Ben jij op zoek naar een speciaal geschenk om jouw werknemers of klanten echt te verrassen? Of wil je in december een kerstattentie versturen die meer impact maakt dan een standaard kerstpakket? Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Naar boven