ideeën laden...
Stadsgids

Goudse Straatjes

Stadsgids

Goudse Straatjes

Ontdek de vijftig mooiste plekjes van Gouda

Bezienswaardigheden

Op zoek naar verborgen schatten in de historische binnenstad van Gouda om gezellig te winkelen?

Sla dan de Goudse straatjes, met authentieke winkels om en rond de Markt, niet over. Combineer een bezoek aan speciaalzaken met prachtige panden die de historie van Gouda uitademen.

In dit boekje staan 50 mooie plekken van Gouda die allemaal een bezoekje waard zijn. Misschien zijn ze voor een Gouwenaar al bekend, maar voor een bezoeker een mooi begin om de parels uit onze stad te ontdekken. Combineer uw ontdekkingstocht met een bezoek aan de Goudse straatjes rondom de Markt, met speciaalzaken in vaak prachtige panden. Of kijk eens omhoog en ga samen met kinderen op zoek naar geveldieren.

Goudse Straatjes - Wegwijzer
omdraaien wit

Ga terug naar de jaren '60 van Gouda

Goudse Straatjes - Bob de Wit senior

Historische foto's

Dat Gouda in de jaren ’60 al allure had, laten de foto’s van de Goudse fotograaf Bob de Wit sr. zien.

We gaan terugwandelen in het Gouda van de jaren ’60, met dank aan de prachtige foto’s van de Goudse fotograaf Bob de Wit senior (1927-1997). Een uniek tijdsbeeld met leuke weetjes voor iedereen! Kruip lekker op de bank en beleef de jaren ‘60 van Gouda opnieuw! Toen geluk nog heel gewoon was.

Website en speciaalzaken

Gouda is veel meer dan de wereldbekende kaas, kaarsen en stroopwafels.

Via de verschillende QR-codes in het boek krijg je een overzicht van de mooiste speciaalzaken in de buurt… Maar ook zonder het boek is goudsestraatjes.nl een ideale plek om je volgende Goudse city trip te plannen.

Gouda verrast, ook op ongekende plekken. Gouda is een stad om je hart aan te verliezen. Een stad om van te dromen.

Naar boven