Huisstijl ontwerp

Huisstijl ontwerp - ontwerpbureau carenza*

Een verpletterende eerste
indruk

Bij huisstijl ontwerp gaat het om de eerste indruk. Eerste indrukken zijn blijvend, nog meer dan je denkt. Het is belangrijk om direct de juiste snaar te raken. Een sterke huisstijl inspireert. Een huisstijl maakt je enthousiast. Het maakt je nieuwsgierig naar een product of de geniale koppen achter een merk.

Wij zorgen voor een verpletterende eerste indruk. Die eerste indruk begint met een idee*. Wij kraken onze breinen, mengen frisse kleuren, boetseren unieke vormen en typen sterke letters tot een huisstijl waar je trots op kunt zijn.

*Alles begint met een idee. Wat vind je van het idee dat wij jouw huisstijl ontwerp verzorgen?

Naam

Een goede bedrijfsnaam of productnaam blijft hangen. Het is een smaakvolle combinatie van letters die reflecteren waar jouw onderneming voor staat. Met een gezonde dosis intuïtie brainstormen wij met elkaar uren over jouw perfecte bedrijfsnaam.

Logo

De eerste indruk wordt al gevormd voordat je de kans hebt gekregen je visie in tekst te vertellen. Een goed doordacht logo is een sterke tool om in een oogopslag visueel je merk op de kaart te zetten. Een woordmerk, een beeldmerk of een combinatie van beide. Wij bouwen logo’s die raken en bijblijven.

Visuele identiteit

Authentiek zijn en relevant blijven. Hier komt alles samen. Wij zorgen dat jij je thuis voelt in je eigen merk, merkbeleving noemen we dat. Met spetterende visuals, creatieve content, een slimme website en activerende social posts kun jij doen waar je het beste in bent… Knallen!

Hier zijn we trots op

Knal geel. Naam, logo, visuele identiteit, website en een instagram grid. Wij mochten de gehele huisstijl bouwen voor OPSTROPERS.

Dit doen we ook

Naast het ontwerpen van huisstijlen maken wij ook
nog een hoop andere toffe grafische producten.

Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social