Campagne

25_jaar_erasmusburg_animatedstill

Dit zal je
niet ontgaan

Of je nou wilt inspireren, informeren of activeren. Je wilt gezien worden. Je wilt impact maken. Je wilt dat mensen jouw merk onthouden. Wij bedenken een creatieve campagne die jouw doelgroep raakt. Dingen die je raken. Dat is wat het meeste bijblijft.

Je kunt bij ons terecht voor de gehele productie van jouw campagne. Wij beschikken over een breed makers netwerk. Onze Opstropers. Fotografen, tekstschrijvers en drukkers met een gedeelde passie voor creatief ontwerp. Samen zorgen wij dat jouw idee werkelijkheid wordt.

*Alles begint met een idee. Wat vind je van het idee om ons jouw campagne te laten uitdenken? 

Vlinders in de Buik

Dit nieuws was niet te missen: de Buik en Veenman+ bundelen hun krachten en kennis om horeca-ondernemers in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht een nog groter podium te geven.

JIJ BENT NU NODIG

‘Help!’ Zo simpel is het. Het water staat de zorg aan de lippen. Zonder extra handen wordt het voor zorgverleners steeds moeilijker om de zorg te bieden die juist zo hard nodig is.

50 jaar Metro

Op 9 februari 2018 is het precies 50 jaar geleden dat Rotterdammers voor het eerst gebruik konden maken van de metro. Wij maakten hiervoor een speciale huisstijl.

Hier zijn we trots op

Onze Erasmusbrug werd 4 september 25 jaar! In opdracht van Rotterdam Make It Happen hebben we 25 memorabele verhalen van De Zwaan in beeld gebracht en verspreid door de stad.

Dit doen we ook

Naast het maken van campagnes maken wij ook
nog een hoop andere toffe grafische producten.

Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social