Websites en social media

wij_zijn_gers

Visuele aandachttrekkers

In de snelle wereld van online content is er geen tijd voor lange zinnen… Spetterende visuals. Verrassende animaties. Explosieve content. Daarmee pak je de aandacht. Wij zorgen daarvoor met het ontwerp van aantrekkelijke websites en pakkende social media content. 

Alle content begint met een idee*. Wij kraken onze breinen. Mengen frisse kleuren. Boetseren unieke vormen en typen sterke letters. Wij bouwen visuele aandachttrekkers in de vorm van websites en social media content waar je niet omheen kunt.

*Alles begint met een idee. Wat vind je van het idee om ons je online content te laten ontwerpen?

STERK

De kracht van Nederlands gedestilleerd. Het stoffige imago van jenever is allang achterhaald. Jenever is hipper dan het ooit is geweest. Dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven…

Van Oosterhout

Op zoek naar iemand die samen met uw organisatie iets nieuws van de grond kan tillen of een traject kan versnellen, dan bent u bij Ria aan het goede adres.

Opstropers

Onze makers. Onze Opstropers. De mensen waar wij graag en trouw mee samenwerken. Met hen delen we de liefde voor de stad. Met hen delen we de passie om samen mooie dingen te maken.

Hier zijn we trots op

Bouwen aan onze stad én bouwen aan je eigen onderneming. Wij zijn Gers! is een club Rotterdamse ondernemers die samen werken aan de stad. En hoe!

Dit doen we ook

Naast het maken van content maken wij ook
nog een hoop andere toffe grafische producten.

Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social