rotterdammers zorgen voor elkaar campagnebeeld ontwerp
rotterdammers zorgen voor elkaar poster ontwerp

Rotterdammers zorgen voor elkaar

14 mei 1940. In een kwartier tijd werd de binnenstad verwoest. Wie bleven er over? Juist, zij! Jouw ouders, opa of oma. Misschien wel je buurman of -vrouw, een oom of tante… Onze ouderen! Zij zorgden toen voor Rotterdam en dus zorgen wij nu voor hen.

Met deze campagne geven we zoveel mogelijk ouderen een gezicht. Dat doen we door de lens van de camera, maar ook door het delen van hun verhalen. Waardig oud worden; dat is het uitgangspunt. Door ons samen in te zetten voor de ouderenzorg, maken we die zorg nog beter. En daarvoor is een nieuwe aanwas van personeel vereist: de wervingscampagne roept dan ook 1000 Rotterdammers op voor de ouderenzorg.

Om er voor te zorgen dat de verhalen van onze ouderen verteld worden, hangen door heel de stad hun prachtige portretten in de vorm van posters, billboards en flyers. Deze portretten met quote verwijzen naar de website www.rotterdammerszorgenvoorelkaar.nl, waar je de mooie verhalen kunt lezen, maar ook vacatures kunt vinden.

Voor deze campagne hebben wij samen met Veenman+ het concept bedacht en het ontwerp verzorgd van de website, posters, folders, bussen en billboards.

Klant

Veenman+

Tags

#huisstijl #campagne #campagnebeeld #poster #website #billboard #bus #flyer #concept

Deel