rabobank voucher eindejaarsgeschenk poster ontwerp
rabobank poster ontwerp chio rotterdam

Rabobank

In samenwerking met dmdesk ontwerpen wij voor de Rabobank de meest uiteenlopende uitingen, zoals uitnodigingen, posters en jaarverslagen.

Zo verzorgen we al een aantal jaar het eindejaarsgeschenk van de Rabobank. Elk jaar bevat het eindejaarsgeschenk ongeveer dezelfde inhoud: een voucher, een uitleg over de voucher, een aantal voorbeelden van geschenken en een tekst van de directie. Dit jaar hebben wij een mailing gemaakt met sterretjes om iedereen een ‘schitterend’ jaar te wensen. De inhoud wordt weergegeven op een poster, die opgerold in een koker wordt verstuurd.

Ook ontwikkelen we elk jaar de uitnodiging voor het CHIO Rotterdam. Een evenement waar je kunt kijken naar paardensport, maar ook kunt genieten van gezelligheid, zakelijk kunt netwerken en shows kunt bezoeken. In deze uitnodiging hebben we de uitnodiging in een koker verstuurd. De uitnodiging zelf was in de vorm van een springbalk.

Klant

Rabobank

Tags

#advertentie #banner #brochure #cheque #uitnodiging #eindejaarsgeschenk #voucher #folder #kaart #nieuwsbrief #poster #mailing #map #partyprops

Deel