ideeën laden...
carenza*__denieuwecaribischekeuken
Concept.
Justin Niessen, Arjen van Riel, Dijlan van Vlimmere
Recepten.
Justin Niessen
Tekst.
Dijlan van Vlimmeren
Eindredactie.
Veenman+
Fotografie.
Rick Arnold
Amanda Harput
Luigino Clarinda, Pathos Studios
Design.
carenza*
Productie.
Veenman+
Uitgever.
Kyosei

De nieuwe Caribische keuken

Het kookboek van Justin Niessen: De nieuwe Caribische keuken.

Met dit kookboek geeft Justin Niessen niet alleen zijn recepten weg. Hij biedt tegelijkertijd een inkijkje in de lokale keuken en daarmee in de geschiedenis van zijn geboorte-eiland. De Caribische keuken stond lange tijd niet te boek als verfijnd. Er werd vooral gestoofd en gefrituurd op Curaçao. De Rotterdamse topkok rekent daar in zijn restaurants en met dit kookboek voor eens en altijd mee af. Hij heeft soul food getransformeerd naar fine dining.

Samen met Justin, de fotograaf en redacteur zijn we op Curaçao geweest om zomerse content te maken voor dit heerlijke kookboek.

Naast de art direction hebben we het ontwerp voor dit kookboek mogen doen. In het ontwerp hebben wij er voor gezorgd dat de passie voor de Caribische keuken zichtbaar wordt. Dit is gedaan door middel van veel kleur, typografie en mooie fotografie. Het was een feest om dit kookboek te maken!

De nieuwe Caribische keuken is voor 27,50 euro verkrijgbaar in de webshop van Kyosei en bij de betere boekhandel.

Veel kook plezier!

Naar boven