Stichting vrienden van het Sophia

Stichting vrienden van het Sophia

Stichting Vrienden van het Sophia

In het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis wordt gezorgd voor de meest bijzondere en kwetsbare patiënten: kinderen. De Stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om hun verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten.

Voor de Stichting Vrienden van het Sophia mochten wij verschillende ontwerpen maken, zowel online als drukwerk. Bijvoorbeeld de geboortekaartjes voor de jongens en de meisjes die geboren worden in het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis of de kerstkaart die naar collega’s gestuurd werd.

Ook het jaarverslag in de vorm van een interactieve PDF mochten wij verzorgen. Er is gekozen voor een interactieve PDF omdat dit gemakkelijk gedeeld kan worden via e-mail, clickable is en op elk apparaat goed te lezen is. 

Deze opdrachten deden wij in samenwerking met Veenman+.

Date:
Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social