‘t Suikerwerk (ERA Contour)

‘t Suikerwerk (ERA Contour)

't Suikerwerk (ERA Contour)

ERA Contour maakt en bedenkt, samen met hun klanten, buurten en wijken waar mensen gelukkig en veilig kunnen leven. Of ze bedenken nieuwe concepten en producten. Zolang het maar met bouwen te maken heeft. Want daar is ERA Contour goed in.

Voor het project ‘t Suikerwerk bedachten wij een huisstijl passend bij het project. ’t Suikerwerk komt straks op de plek waar Nedalco vroeger suikerbieten verwerkte. De moleculaire verbinding van suiker, was dan ook onze inspiratiebron voor het logo. Een knipoog naar de historie.

Van het suikermolecuul is een gestileerde vorm gemaakt. Deze lijnen vormen de basis van het logo en de huisstijl. De koppelstreep is een verbindingselement, met je buren en met de Bergse gezelligheid.

Niet alleen de karakteristieke architectuur geeft smaak aan deze nieuwe woonplek. Binnenin het blok vind je een groene ontdektuin, dit komt ook terug in het logo. 

Naast het logo hebben wij ook het lettertype en de kleuren vastgesteld en dit verwerkt in een klein huisstijlboekje. 

Ook voor de website hebben wij een opzet gedaan. Bekijk de website hier.

Category:
Date:
Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social