SMAAKmag.

SMAAKmag.

SMAAKmag.

Bij carenza* houden we van ontwerpen. Én we houden van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Eigenlijk is het dus niet meer dan logisch dat we SMAAKmag. bedachten. SMAAKmag. is een magazine over eten en drinken in de regio Rotterdam. Geen regio in Nederland die op culinair vlak zo snel ontwikkelt. De hoogste tijd dus om dit eens kenbaar te maken, op papier én online.

SMAAKmag. belicht in interviews, reportages, nieuwsverhalen, columns en hapklare rubrieken zowel de bekende chefs als de enthousiaste thuiskoks. SMAAKmag. deelt recepten, leuke kook(les)adresjes en restauranttips. SMAAKmag. gaat de boer op en tegelijkertijd de wijk in. SMAAKmag. biedt een kijkje in de keuken van de ambachtelijke slager, de tomatenkweker, de rotispecialist alsmede de jeneverstoker. Kortom, alles over eten en drinken is terug te vinden in SMAAKmag.

carenza* heeft het concept van dit magazine bedacht. We bedachten de naam en maakten we een ontwerp voor de huisstijl en werkten die huisstijl uit in de website.

Samen met Veenman+ hebben we dit concept verder uitgewerkt tot een prachtig magazine. Benieuwd? Het eerste nummer van SMAAKmag. is verkrijgbaar in de boekhandel en in de webshop.

Category:
Date:
Naar boven

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social