Museum Rotterdam

Museum Rotterdam

Museum Rotterdam

carenza* is het vaste ontwerpbureau van Museum Rotterdam: het meest Rotterdamse museum ter wereld. Een museum met twee prachtige locaties in het Timmerhuis en aan de Coolhaven. In beide musea heeft Rotterdam en de Rotterdammer de hoofdrol en is iedereen welkom die Rotterdam wil leren kennen, eren of zijn gedachten wil delen over het verleden, heden en de toekomst van de stad.

We hebben al veel mooie dingen mogen ontwerpen voor Museum Rotterdam. We ontwerpen de algemene uittingen, zoals brochures, posters en stoepborden. Maar we ontwerpen ook voor de verschillende exposities die te zien zijn in het museum, zoals voor de expositie ‘100 jaar Jazz in Rotterdam’, waarvoor wij de huisstijl maakten. Of voor de vestiging aan de Coolhaven, die volledig in het teken staat van de Tweede Wereldoorlog en het bombardement van mei 1940. En dan maakten we ook nog een nieuwe stijl voor educatie voor zowel basis- als voortgezet onderwijs. Stuk voor stuk mooie, veelzijdige opdrachten, waar wij als Rotterdams bedrijf heel blij van worden!

Benieuwd naar de exposities op dit moment? Bekijk dan eens de website van Museum Rotterdam.

Category:
Date:
Tags:
Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social