Heldenmoed

Heldenmoed

Heldenmoed

Deze opdracht gaan we niet snel vergeten. Samen met een mooi team van redacteuren, fotografen en vormgevers maakten we voor Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond een boek over helden. Helden die werken bij brandweer, politie en ambulance. Helden waar ook de komende (corona)periode weer het uiterste van wordt gevraagd.

De titels uit het boek hebben de vorm van een voetstuk. Dit symboliseert het thema van het boek: de helden van de Veiligheidsregio-Rotterdam op een voetstuk plaatsen. Laten zien wat zij allemaal gedaan hebben voor de regio en laten zien wat voor werk zij hebben verricht (en nog steeds verrichten). Kortom: we bewonderen de helden van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond in dit boek.

Helaas is het boek is niet te koop, maar alleen beschikbaar voor de duizenden helden van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

Category:
Date:
Tags:
Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social