Gers! magazine

Gers! magazine geeft uiting aan de trots die veel Rotterdammers voelen. Het gaat vooral om de positieve vibe die we in onze stad teweeg willen brengen.

De rode draad bij Gers! magazine is positiviteit. Dit zie je terug in de vormgeving van het magazine. Door bijvoorbeeld de grote koppen, de mooie, grote beelden en de ruime opzet van tekst. En eigenlijk wordt hij elke editie weer beter. En daar zijn we best een beetje trots op!

Naast het magazine presenteert Gers! magazine ook diverse online video’s. Met deze video’s willen we graag de positieve kant van Rotterdam benadrukken. ‘Rotterdam International’ is hiervan een mooi voorbeeld. In deze video willen we laten zien hoe mooi de diversiteit van Rotterdam is.

Wil je ook graag de laatste versie van Gers! magazine lezen? Je bent van harte welkom op ons kantoor om er eentje op te halen. In de tussentijd kun je alle artikelen ook lezen op gersrotterdam.nl.

Date:
Naar boven

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social