De geheimen van Mangiare Rotterdam

De geheimen van Mangiare Rotterdam

De Geheimen van Mangiare Rotterdam

De geheimen van Mangiare Rotterdam is allesbehalve het zoveelste Italiaanse kookboek. Aggy Kan, eigenaresse van Mangiare: ”Je zult in Italië niet zo heel snel chiliolie bij je ravioli aantreffen op het bord.”

Bij Mangiare worden ze al sinds dag 1 overspoeld met vragen om het recept. Aan al die vragen geven beide restaurants nu gehoor met een no-nonsense kookboek dat zijn gelijke niet kent in Nederland. 

De recepten zijn zonder poespas, geheel in de stijl van Mangiare, opgetekend en opgeluisterd met persoonlijke verhalen over de kracht van deze bij jong en oud geliefde restaurants.

Door een geschreven lettertype te gebruiken, krijg je het gevoel dat je een kijkje neemt in het kookboek van een familielid. De recepten zijn zonder poespas, maar de mooie, frisse fotografie laat zien dat de gerechten dan absoluut niet saai hoeven te zijn. En om die frisse look door te zetten in het hele kookboek, hebben we gezorgd dat de kleuren passen bij de fotografie.

Je kunt het boek hier kopen.

Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social