Anke Bodewes Makelaardij

Anke Bodewes Makelaardij

Anke Bodewes Makelaardij

Anke Bodewes Makelaardij, een full service makelaardij op maat, die aansluit bij de behoefte van de klant. Een makelaar waarbij deskundig advies, oprechte interesse en doen wat zij beloven belangrijk is. De insteek van deze acht dames is zakelijk met een human touch. Allen dames die hun mannetje staan: pittige persoonlijkheden, professioneel, vakinhoudelijk en veel ervaring, maar wel met een vrouwelijke charme.

Al deze eigenschappen komen terug in de huisstijl van Anke Bodewes Makelaardij.

Het beeldmerk bestaat uit drie losse huisjes die samen 1 blok vormen: de drie dames van de directie. Het beeldmerk is transparant en open en geeft de betrouwbaarheid en integriteit van de makelaar weer. Ook komt hier het maatwerk naar voren: de grove lijnen staan al, maar kunnen nog op verschillende manieren worden ingevuld.

In het woordmerk is gekozen voor een handgeschreven letter in combinatie met een strakke letter. Hierbij staat de handgeschreven letter voor de human touch en de vrouwelijke charme en de strakke letter voor de professionaliteit en de kwaliteit van het bedrijf. Beide lettertypes komen terug in de rest van de huisstijl.

De kleuren in de huisstijl staan voor duurzaamheid (groen), kwaliteit, deskundigheid, professionaliteit, oog voor details, maatwerk, daadkracht en zakelijk (blauw) en vrouwelijke charme, toegankelijkheid, vriendelijkheid, oprechte interesse, contact maken en persoonlijke benadering (goud).

Naast fotografie wordt er ook gebruik gemaakt van kleurvlakken die ontstaan zijn uit het beeldmerk. De kleurvlakken zorgen voor een goede herkenbaarheid in de huisstijl.

De kleurvlakken, kleuren en lettertypes komen terug in de gehele huisstijl. Voor deze huisstijl hebben we de verschillende middelen gemaakt. Hiernaast is een selectie te zien.

Category:
Date:
Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social