Magazine laten maken

carenza* heeft veel ervaring met het ontwerpen, opmaken en restylen van magazines. Wij ontwerpen tijdschriften met aandacht voor detail, kleur, bladritme, typografie en de juiste verhouding tussen tekst en beeld. Ben jij ook toe aan een eigen glossy?

Wij maken dus graag magazines. Dit doen we met veel plezier voor onder andere de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatie-professionals Logeion, het LoodswezenGers! magazine en SMAAKmag. Ondanks het digitale tijdperk waar we ons in bevinden, krijgen wij vaak de vraag of het mogelijk is een eigen magazine te maken. De vraag lijkt steeds vaker te ontstaan, omdat men graag iets blijvends wil dat niet zo ‘vluchtig’ is als online.

Uiteraard komt bij het maken van een magazine veel meer kijken dan een mooie vormgeving. Denk aan beeldgebruik (fotografie én illustraties) en redactie. Zaken die wij allemaal voor je kunnen verzorgen. Maar wellicht het belangrijkste van alles: wat is het idee*? Bestaat jouw bedrijf 25 jaar, wil je medewerkers in het zonnetje zetten of is er een nieuwe bedrijfstak die extra aandacht verdient? Redenen genoeg om te denken aan deze vorm van communiceren. En carenza* denkt graag met je mee.

Wat vind je van het idee* om eens kennis maken?