Dit doen wij

Idee

Van idee naar concept, wij zorgen er voor dat de concepten die wij bedenken uniek en altijd bijzonder zijn. Want, een goed verhaal achter de ontwerpen helpt bij het onderscheiden en de herkenbaarheid. En we zorgen dat het concept altijd aansluit bij jou en jouw doelstellingen.

Ontwerp

Dingen die je raken, dat is wat het meeste bijblijft. Daarom is ons doel ook om ontwerpen te maken die interesse wekken, verrassen en nieuwsgierig maken. Wij creëren jouw huisstijl, magazine, campagne, website of welke communicatie uiting dan ook.

Productie

Zijn de ontwerpen helemaal naar wens? Dan kunnen wij je ook helpen met de productie ervan. Wij hebben namelijk vele contacten met fotografen, tekstschrijvers, webbouwers en drukkers die kunnen zorgen dat het ontwerp wordt geproduceerd.

Wil je ons werk zien?

*alles begint met
een idee

Van een goed idee maken we iets moois, en dit gebruiken we in jouw campagne. Jouw campagne, want dat is waar het bij ons vanaf het begin om draait.

Huisstijlen
Logo's
Campagnes
Boeken / magazines
Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social