Ontwerpbureau Rotterdam

Makers Gers! Magazine

Gers! Magazine

Wij zijn de makers van Gers Magazine. Gers! is geboren uit liefde voor de stad Rotterdam. En die liefde belijden wij ongegeneerd. Rotterdam is leuk, gedurfd en vernieuwend. Brutaal, rauw en nuchter. Ondernemend, energiek en grensverleggend. Gers! is onafhankelijk. Gers! staat voor een mooi, bruisend Rotterdam, een stad met een hart, een stad die we omarmen.

Sinds 2012 ligt Gers! op de Rotterdamse leestafels. Inmiddels zijn we 31 edities verder en hebben we heel wat bekende Rotterdamse koppen op de cover gehad. En we zijn voorlopig niet van plan te stoppen, want magazines maken is waar we goed in zijn! Op zoek naar een mooi magazine voor jouw organisatie? Laten we kennismaken! Wij zijn de makers van Gers Magazine.

Wil je ons werk zien?

*alles begint met
een idee

Van een goed idee maken we iets moois, en dit gebruiken we in jouw magzine. Jouw magazine, want dat is waar het bij ons vanaf het begin om draait.

Huisstijlen
Logo's
Campagnes
Boeken / magazines
Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social