Slide Ontwerpbureau carenza* - idee Ontwerpbureau carenza* - idee Ontwerpbureau carenza* - idee Alles begint met een idee* carenza* Slide Ontwerpbureau carenza* - concept Ontwerpbureau carenza* - concept Ontwerpbureau carenza* - concept carenza* Van een
goed idee
maken wij
iets moois
Slide Ontwerpbureau carenza* - productie Ontwerpbureau carenza* - productie carenza* En zorgen
wij voor de
productie
ervan

Idee

We zorgen er voor dat de concepten die wij bedenken uniek en altijd bijzonder zijn. Want, een goed verhaal achter de ontwerpen helpt bij het onderscheiden en de herkenbaarheid. En we zorgen dat het concept altijd aansluit bij jou en jouw doelstellingen.

Ontwerp

Dingen die je raken, dat is wat het meeste bijblijft. Daarom is ons doel ook om ontwerpen te maken die interesse wekken, verrassen en nieuwsgierig maken. Wij creëren jouw huisstijl, magazine, campagne, website of welke communicatie dan ook.

Productie

Zijn de ontwerpen helemaal naar wens? Dan kunnen wij je ook helpen met de productie ervan. Wij hebben namelijk vele contacten met fotografen, tekstschrijvers, webbouwers en drukkers die kunnen zorgen dat het ontwerp wordt geproduceerd.

Ons werk

Wij zijn trots op het werk dat we voor onze klanten mogen maken. Wat vind jij ervan? Wanneer zullen wij iets met elkaar maken?

Op de hoogte blijven van onze laatste ideeën?

Ik heb alleen maar goede herinneringen aan samen Het Rotterdamse Dakenboek maken. Bij carenza* ontwerpen ze niet alleen hele mooie dingen, ze voeren alles ook nog eens tot in de puntjes uit. Daarbij zijn ze zijn gezellig, betrokken, georganiseerd, ontspannen, vriendelijk, betrouwbaar, super gedegen, snel, flexibel en sterren in ontzorgen.

Esther Wienese Het Rotterdamse Dakenboek

Wie bij carenza* aanklopt weet zich verzekerd van stoere vormgeving, die past bij jouw wensen als klant. Sober, kunstzinnig, zakelijk, frivool; de creatieve inbreng van de medewerkers van carenza* sluit aan op je doelgroep en zorgt ervoor dat je publiek verrast en gegrepen wordt. De samenwerking is altijd prettig, snel en effectief.

Sander Grip Hoofdredacteur C, het communicatiemagazine van Nederland

Natuurlijk begint alles met een idee , maar achter dat idee zitten mensen. Werken met carenza* - in mijn geval met Arjen van Riel - was een feestje. Een fijn mens die naast een f**king goed verhaal en idee je ook altijd met een lach te woord staat. Voor mij heeft carenza* het hele traject uit handen genomen. Van idee tot logo en van visitekaartje tot de complete website.

Erwin Teitler Eigenaar Devil's Advocate consultancy

Carenza betekent in het Italiaans tekort. Er schuilt ongetwijfeld een idee achter deze naam, carenza* kennende, maar die is mij niet bekend. Je doet vooral jezelf of je bedrijf tekort als je niet met dit toffe bureau in zee gaat. Ik ken heel veel designers, ik heb met velen mogen samenwerken maar de ontwerpers van carenza* zijn veruit de besten. Zij gaan door waar anderen stoppen. Geen zee is te hoog voor carenza*. Zij voelen haarfijn aan hoe jij jouw bedrijf, jouw (kook-)boek of jouw magazine gepresenteerd wilt hebben. De visuele vertaalslag die zij voor jou maken is keer op keer raak. Bijkomend voordeel: deze designers zijn uiterst sympathiek en beschikken over een engelengeduld. Van een bedrijf als carenza* is er maar één in Nederland, in die zin is er inderdaad sprake van een (nationaal) tekort.

Dijlan van Vlimmeren Culinair journalist/hoofdredacteur SMAAKmag.

Volgende
Vorige

No posts were found for provided query parameters.

*alles begint met
een idee

Van een goed idee maken we iets moois, en dit gebruiken we in jouw campagne. Jouw campagne, want dat is waar het bij ons vanaf het begin om draait.

Huisstijlen
Logo's
Campagnes
Boeken / magazines

Rotterdam

Wij werken in heel Nederland, maar komen uit Rotterdam. We houden van de Rotterdamse mentaliteit: niet (teveel) lullen, maar poetsen. Hieronder een film die direct duidelijk maakt waarom we trots zijn op onze Rotterdamse afkomst. 

Dit doen we ook

Naast de prachtige projecten die wij mogen doen voor veel uiteenlopende klanten, zijn wij ook met veel trots de initiatiefnemers van een aantal merken.

SMAAKmag.

Geen regio in Nederland die op culinair vlak zich zo snel ontwikkelt als Rotterdam-Rijnmond. De hoogste tijd om dat eens kenbaar te maken, op papier én online.

Rotterdamsicoon.nl

Met passie voor architectuur en iconen zijn we aan de slag gegaan en hebben deze unieke collectie van geometrische, karakteriserende iconen ontworpen.

Gers! magazine

Gers! is geboren uit liefde voor de stad. En die liefde belijden wij ongegeneerd. Een écht Rotterdams magazine vol mooie verhalen en fotografie over de de mooiste rotstad die er is.

Stuur je een bericht of kom langs in het Groot Handelsgebouw?

Stationsplein 45

Unit B1.048

3013 AK Rotterdam

010 30 75 612

info@carenza.nl

 

Naar boven
Ontwerpbureau carenza*

Ontwerpbureau voor concept, creatie en campagne met liefde voor vormgeving. Graag creëren we jouw huisstijl, campagne, magazine, boek, website of welke communicatie dan ook.

Waar je ons kunt vinden

Stationsplein 45
Unit B1.048
3013 AK Rotterdam
0103075612
info@carenza.nl

Social